Hi, ik ben Anna-ie

trainer & personal online coach

Ik heb een grote passie voor voeding, sport en beweging en help je als online coach met veel liefde op weg naar een betere versie van jezelf.

Mijn verhaal
Voor de levensstijl die ik eerder had zou ik me kunnen schamen, maar dat doe ik niet. Want dit heeft mij gebracht waar ik nu ben en zorgt ervoor dat ik je begrijp en beter kan helpen.

Van 0 naar nu
Jaren lang dacht ik dat ik het goed deed, echt snappen deed ik het daarentegen niet. Ik probeerde vele verschillende diƫten zonder enige consistentie, dronk meer dan goed voor me was, rookte een pakje per dag en had geen idee van voeding. Van weinig eten (maar verkeerde dingen) naar teveel eten, jojo-effecten en niet weten waarom. Continu pijntjes door achteraf gezien te weinig rust, slechte voeding en een hernia door verkeerd bewegen.

Na opleidingen, cursussen en eigen ervaring kan ik met trots zeggen: Ik snap het! Ik voel me goed!
Ik beweeg omdat het goed voor me is en op een manier dat ik er plezier aan beleef. Niet voor een bepaald fysiek doel, maar voor het gevoel dat het me geeft en de positiviteit die het met zich meebrengt.
Ik zou zo graag willen dat ook jij geniet van het leven met een wijntje, dat je uit eten kunt gaan zonder schuldgevoel en dat je je hele leven blijft bewegen op de manier die bij jou past.
Je zult je leven lang moeten blijven bewegen, zorg dan in elk geval dat je een goede basis legt door de bewegingen goed aan te leren en je lichaam te leren kennen door middel van beweging en voeding. Als online coach help ik je hier graag bij.